westcon-cosplay-logo-black

Frakt & Returer


Leveranstid:
Normalt skickas varorna nästa arbetsdag. Under högsäsong eller semestertider kan leveranstiden bli något längre.

Transportsätt:
Vi använder oss av Schenker och postnord för att skicka din beställning. Du har även möjlighet att hämta upp ditt paket i Kungsbacka, detta medför då ingen fraktkostnad. Om du skulle vilja hämta ditt paket i Kungsbacka så önskar vi att du meddelar detta i din beställning, så kan vi tillsammans komma överens om dag och tid för upphämtningen.

Fraktavgift:
Fraktkostnaden varierar beroende på storlek på din beställning. Vi använder oss av både Schenker och Postnord för att lösa en så bra fraktkostnad som möjligt för dig som kund.

Reklamationer:
Skulle ett fel uppstå på en vara är vi angelägna om att du meddelar det så snart som möjligt, så felet kan granskas och rättas till enligt konsumetköplagen.

Transportskador:
Vid hämtning/direktleverans, ska synlig skada på sändelse eller misstänkt skada på varor i sändelse, anmälas omedelbart till transportören och därefter till Westcon Cosplay. Skador som upptäcks senare dvs. vid uppackning av varor hemma, ska inom sju dagar av avhämtnings/leverans-datum anmälas först till transportören och därefter till Westcon Cosplay.


Ångerrätt:
Sker enligt distansavtalslagen: Inom 14 dagar, packa returvaran väl och återsänd den i oskadat skick och i originalförpackning (Obs! Inte mot postförskott eller efterkrav). Bifoga gärna en returorsak. När en vara returneras till oss står du som kund för returkostnaden. Returvara mottagen i oskadat skick återbetalas enligt 'Återbetalning & Kreditering' under köpvillkor.

Fellevererade varor:
Kontakta oss för instruktioner. Vid retur: packa varan väl och återsänd den i oskadat skick. (Obs! Inte mot postförskott eller efterkrav). Bifoga ordernummer och en felbeskrivning/returorsak. Eventuell ersättningsleverans sker naturligtvis helt utan kostnad för kunden. Butiken ersätter fraktkostnader enl. överenskommelse.

Obs! Vid outlöst sändelse, debiteras kunden för fraktens faktiska kostnad plus eventuella transaktionsavgifter.

För mer information var vänlig och kontakta oss på info@westcon-cosplay.se
Se även sidan: Köpinformation