westcon-cosplay-logo-black

Kobracast

Pris:
132 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1158238
Slut i lager
Kobracast säljs i bandagerullar om ca 10 cm x 3 meter.
Kobracast består av thermoplastiskt material kombinerat med polyestertyg som är vävt ihop. Kobracast blir värmeaktiverat vid 70 grader genom att använda varmt vatten, värmepistol eller hårfön.
Kobracast är enkelt att arbeta med och du kan applicera materialet direkt på hud eftersom den aktiveras på lägre grader än vad Worblamaterialen gör. Självklart uppmanar vi trotts detta att vara försiktig och att pröva sig fram för att ingen skada skall ske.

Kobracast kan användas i flera lager samtidigt som materialet är väldigt stark och väger väldigt lite. Det tar 5 -15 minuter för materialet att svalna och att bli stabilt. Behöver du forma om materialet så värmer du upp det igen.
Kobracast är perfekt att använda till masker mm. då materialet är vävt och har små hål som gör att materialet kan andas igenom. Man kan även till liten del se igenom materialet.

Kobracast tål upp till 60 graders innan materialet kan börja svikta. Det är även vatten och väder avvärjande vilket gör att användning utomhus fungerar fint. Materialet är säkert att värma upp och forma utan några kemiskt farliga komponenter.