3 x 1meter EL Wire, 3-vägs splitter plus batteripaket

Pris:
190 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
EL550
EL-Wire är ett enkelt sätt att få ljus i din dräkt utan att vara kunnig inom hur man lödar. Allting är "plug and play"Detta paket innehåller:

* 3 X 1meter av hög kvalitet (3,2 mm) Electro Wire
* En 2xAA bärbar EL Driver batteripaket.
* 3-vägs splitter (Förgreningskabel)

3-vägs splitter gör att du kan ha 3 x 1 meter längder av ELwire fäst vid ett batteripaket/växelriktare - Detta ger dig större kontroll    och flexibilitet i utformningen av din kostym.
* 30 x genomskinliga plastringar för att göra det enkelt att fästa EL Wire till kostym och även göra den avtagbar så att du kan tvätta din dräkt.

För att göra det lättare att utforma din outfit så har du nedan längderna på alla kablar och anslutningskablar.

Batteripaket
Batteripaketet tar 2 x AA-batterier en har en inbyggd spänningsinverterare som gör om 3V från batterierna upp till 100V som behövs för att få till ljusstyrkan på EL Wiren.
Batteripaket är 9cm x 3,2cm x 2cm

Det har en ljuspunkt på den som antingen är avstängd, blinkar eller lyser.
Den har en 8 cm tråd som kommer ut av det som leder till en koppling där du kan koppla på EL wiren eller koppla på 3vägs splittern.

Splitter
Splittern är 40cm lång totalt, det är 20 cm kabel först som sedan delas upp i 3 separata kablar som alla är 20cm lång och leder till en koppling där du kopplar på EL wiren.

EL WIRE
Det sitter en 20-25cm kabel från kontakten tills den faktiska glödande början av EL Wire - där det är 1 meter av vacker glödande tråd!