westcon-cosplay-logo-black

Worbla’s Finest Art

Pris:
95 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
worbla30x20
Antal:
Worbla’s Finest Art är ett formbart och omtyckt thermoplastiskt material som köps i ark av olika storlekar.

Använd varmluftspistol eller vattenånga för att forma Worblan hur du vill, Worblan aktiveras när du når 90 grader. Du kan återanvända materialet om du inte är nöjd efter första upphettningen och formningen. Små bitar kan lätt formas och användas som lera vilket gör att svinnet blir minimalt.

Worblan har ett värmeaktiverande lim på den lite blankare sidan vilket gör det lätt att fästa flera lager på varandra, du kan även fästa andra komponenter på denna sidan som t.ex. Worbla´s Deco Art. Worblan kan sandas och för att få en jämnare yta kan man använda sig av trälim, plastic primer, mm. På Worbla kan du använda sprayfärger och akrylfärger. Nästan allt är möjligt för dig som har tålamod och viljan att arbeta med Worbla.

Materialet är säkert att värma upp och forma och är utan några kemiskt farliga komponenter. Du behöver alltså inte något skydd, men var försiktig när du använder dig av värmepistol mm. då den är varm och kan orsaka skada. Se också till att Worblan inte är för varm när du börjar att forma den.