Tips och info om våra material!

FLEXI PAINT
Glöm dina problem med sprickande akrylfärger och dryga behandlingar av Craft foam! Nu finns den bästa färgen någonsin här i vår butik.. FLEXI PAINT!
Köp den HÄR

FOSSHAPE
Vad är Fosshape och hur kan man tillverka sjukt snygga masker, props, rustning, kulisser mm. Här har vi lite information och tips om just Fosshape, klicka dig in på respektive för att få veta mer (informationen är på Engelska)

Vad är Fosshape?
Hur använder man Fosshape? (av University Products)
Fosshape COSPLAY EPIC-NESS (StormAkima)
Här är info från användare

 
Skapad av Anno Museum! https://annomuseum.no/

WORBLA
Vad du än vill göra så har du chansen att använda worbla, ja, nästan iallafall. Hur enkel eller komplicerad ditt projekt än är. Antingen så använder du dig av enbart worbla, eller så använder du dig av Worbla och Craftfoam tillsammans. Du kan använda dig av sandwich-metoden där du omger craftfoam med worbla helt eller delvis, valet är ditt. Här nedan har vi lite exempel på hur du kan arbeta med Worbla.
 

Hur man kan göra ett armskydd, rustning (av Kamui Cosplay) Se även hennes böcker här i vår shop!
Gör en Pillbox hatt (av Isabella Josie)

WORBLAS CRYSTAL ART
Är du nyfiken på att arbeta med det det nya materialet WCA, då kan du kika här för att få lite tips och råd! Toppenmaterial!

3 olika videor om tips och trix samt hur du arbetar med WCA

 

WORBLAS DECO ART
Worblas Deco Art är ett pelletsliknande material som lämpar sig perfekt till gems, olika skulpturer i samband med annan Worbla..och även för att göra sina egna huggtänder. Fri från gifter och du behöver inte ens använda lim för att få fast dem ;)
Gör egna tänder här

Kika gärna in hos våra fina sammarbetspartners

Mitternacht Cosplay
Rakemakes